Proclaimer

De inhoud van deze website bestaat uit de beschrijving en uitleg van het ontwerpwerk door Studio Roozen voor de museumpresentaties van Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Legermuseum Delft, De Nieuwe Kerk, Hermitage Amsterdam, Singer Museum, Museum Hilversum, Drents Museum, Wallraf-Richartz-Museum, Kunsthal Rotterdam, Gemeentemuseum Den Haag, Museum Mesdag, Vlinderstichting, Restaurant De Kas, Holland Festival, Frans Halsmuseum, Saendelft, Delta-Expo en Scheringa Museum in de periode van 1981 tot heden.

Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie zo volledig en accuraat mogelijk samen te stellen, deels voortkomend uit de inhoud van de projecten zelf, deels ook uit reacties van pers, gebruikers en van de respectievelijke opdrachtgevers. Kom je iets tegen dat niet correct is dan stellen we een reactie, correctie of aanvulling zeer op prijs.

© Studio Roozen 2017 — Op al het tekst- en beeldmateriaal van deze website rust copyright. Niets van dit materiaal mag worden openbaar gemaakt of gekopieerd op welke manier dan ook zonder voorafgaande toestemming van Studio Roozen.